Van het auto- en motorrijbewijs tot een nascholing vakbekwaamheid

Multipermis is een autorijschool die over zes verschillende opleidingscentra beschikt in Brussel, naast een centrum in de gemeente ’s Gravenbrakel. Deze autorijscholen bieden een heel gamma opleidingsformules aan, die erop gericht zijn een rijbewijs te behalen in iedere categorie. We bieden zowel praktijk- en theorielessen aan voor particulieren die graag een rijbewijs willen afleggen, als lessen voor professionele bestuurders die over een rijbewijs moeten beschikken met vakbekwaamheid.

De autorijschool is aangesloten bij de FOD Mobiliteit en vervoer, en start met het auto- en motorrijbewijs

Multipermis startte in 2004 na een erkenning door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en vervoer (België). Dat betekent dus dat de rijschool aan alle noodzakelijke criteria beantwoordt om rijlessen te mogen geven (aangepaste infrastructuur, eigen leslokalen, oefenterreinen, gebrevetteerde rijinstructeurs, …).

Bij de aanvang beperkte de autorijschool zich enkel tot praktijk- en theorielessen voor kandidaten voor het autorijbewijs en motorrijbewijs, maar al heel snel werd het aanbod vergroot en kon men meerdere opleidingen volgen in de verschillende opleidingscentra.

In 2005 investeert de autorijschool in haar eerste vrachtwagen voor het vrachtwagenrijbewijs

Een jaar na de oprichting, wilde Multipermis haar naam echt eer aandoen en meerdere rijopleidingen aanbieden. De autorijschool besluit te investeren in haar eerste vrachtwagen, waardoor de rijschool nu ook de mogelijkheid bood van het behalen van een vrachtwagenrijbewijs.

Ondertussen biedt Multipermis een brede keuze van theorie- en praktijklessen aan in alle categorieën van voertuigen. De opleidingscentra beschikken over twee vrachtwagens met aanhanger, een vrachtwagen met oplegger, auto’s met aanhangers, bussen en motoren met verschillende cilinderinhoud.

Opleidingen voor rijlessen voor professionele bestuurders

De Brusselse autorijschool biedt ondertussen ook lessen aan voor professionele bestuurders. Ook transportbedrijven en busbedrijven kunnen dus beroep doen op de diensten van Multipermis voor kwalitatieve opleidingen voor professionele bestuurders.

Daarnaast geven wij lessen aan personen die graag tewerk gesteld willen worden als vrachtwagenchauffeur voor het behalen van een rijbewijs met vakbekwaamheid.

Neem dus gerust contact op met Multipermis voor meer informatie betreffende het behalen van uw rijbewijs. Wij staan volledig voor u klaar.

Contacteer ons
Contacteer ons
Contacteer ons